Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 4 plátky |
bobkový list | 2 listy |
nové koření | 5 kuliček |
pepř | 6 kuliček |
sůl | dle potřeb |
cibule | 1 ks střední |
citron | 1/2 ks |
skořice | 1 lžička mletá |
rajčatové pyré | 1 plechovka |
cukr krupice | 6 lžic přibl |
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme s vařící vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem.... zobrazit recept
Postup: Do mísy nasypeme obě mouky, promícháme, nahoře uděláme důlek. Odměříme si 280... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a jemně okořeníme tymiánem. Rajčata spaříme,... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...